Sinecure

“Voorwaar geen sinecure” sprak een collega-ondernemer eens plechtig tijdens een Rotarybijeenkomst. Deze woorden klonken mij groots en belangrijk in de oren. De spreker had het over het op orde krijgen van de jaarcijfers in een tijd dat steeds minder mensen naar haar theater kwamen als gevolg van de financiële crisis rond 2010.

Op dat vlak hadden wij een gemeenschappelijke vijand. Want in het communicatiebureau waar ik op dat moment mede-eigenaar van was, zwoegden ook wij met opdrogende winsten en afhakende klanten. Jammer dat ik toentertijd niet op het idee was gekomen om deze groteske woorden te gebruiken. Maar mijn kans zou nog wel komen…

En nu ruim 10 jaar later is ‘Sinecure’ de kop van deze blog. Want nu komt mijn moment. Ik lanceer mijn website die ik deze keer helemaal zelf in elkaar heb gezet. Waar ik vroeger als communicatieadviseur anderen qua techniek en vormgeving alles kon vragen wat ik maar wilde en voor mijn klanten de mooiste websites kon bouwen, moest ik het nu helemaal op eigen kracht doen. ‘Voorwaar geen sinecure’.

Maar de website is er en zal het podium zijn waarop ik mijn blogs met je wil delen. Het is gelukt: hij staat. Hopelijk komen er heel veel volgers, want de volgers en hun reacties zijn natuurlijke de echte beloning voor het vele werk. Deel mijn verhaaltjes zonder terughoudendheid in je eigen social media. Ik wacht met spanning af wat er komen gaat.

3 gedachten over “Sinecure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: